Home » Kunst voor bedrijven

Kunst voor bedrijven.

Schilderijen die meer energie en ontspanning  geven en daar door meer prestatie gericht gewerkt kan worden.

Expertise.

In de loop der jaren heb ik voor verschillende bedrijven in opdracht werk gemaakt. enkele van deze bedrijven zijn: Schaap kaas te Huizen, D.R.E.M. te Laren,  Joppertunity te Baarn, Arsenaal te Naarden, Selection te Laren, Cheese partners te Huizen , Jan des Bouvrie te Naarden, Plaza hotel te Utrecht , Conference Management te Leersum , Weekamp deuren B.V te Dedemsvaart , van Amelsfort B.V te Montfoort , Talpa TV te Laren N-H, BNNetworks te Baarn, Brandweer Eemnes, Gemeente Eemnes, Dorsen agenturen te Dronten, en vele anderen.

Specialisme.

Door te kijken wat het beste is voor de omgeving, werknemers en mijn ervaring, het gebruik van kleuren maar ook de vormgeving van mijn product, heb ik al veel projecten met volle tevredenheid kunnen doen slagen. Een aantal van deze bedrijven hebben mij dan ook gevraagd voor een vervolg opdracht. 

Transformatie.

Het verschil tussen voor en na is enorm. Niet alleen ziet de gehele werk omgeving er anders uit, maar de productiviteit nam toe. De sfeer binnen een bedrijf verandert, de mensen veranderen.

Heeft u interesse in een werk voor in uw bedrijf, neem dan contact op.  Ik informeer u geheel vrijblijvend.

 

 FOTO'S; Kunst voor BEL-combinatie. (Gemeenten Blaricum - Eemnes - Laren)