Biografie Dick Preesman 

Dick Preesman, geboren in Laren (1964), Noord-Holland, ontwikkelde al op jonge leeftijd een passie voor pen en papier die zijn hele leven zou blijven bestaan. Zijn artistieke reis begon in zijn jeugd en leidde hem naar vele uithoeken van de wereld.

Preesman's kunst heeft internationale erkenning gekregen, met exposities die zijn werk tentoonstellen in een scala aan landen over de hele wereld, waaronder Amerika, Canada, België, Zwitserland, Duitsland, Italië, Zuid-Afrika en Frankrijk. Zijn artistieke reis is een ontdekkingsreis geweest, waarbij hij niet alleen zijn eigen stijl heeft ontwikkeld, maar ook een brug heeft geslagen tussen culturen door middel van zijn kunst.

Door de jaren heen heeft Preesman's werk niet alleen bewonderaars gevonden in zijn thuisland Nederland, maar heeft het ook een wereldwijd publiek geïnspireerd en geënthousiasmeerd. Met zijn toewijding aan zijn ambacht heeft Dick Preesman een blijvende indruk achtergelaten op de kunstwereld en blijft hij een inspiratiebron voor velen.

foto: Laura Marijn

Dick Preesman Art Productions